Diario ABC de Madrid / Мадрид щодня ABC.


Ucrania, el genocidio de Stalin

Україна, геноцид тиран Сталін

Link para el artículo completo en español / Посилання на повний текст статті на іспанською мовою
http://www.abc.es/internacional/20140309/abci-ucrania-genocidio-stalin-201403091201.html

Resumen en ucraniano / Основна Український

МІЖНАРОДНА
ГЕРМАН Tertsch / МАДРИД
10/03/2014 - 10:25 ранку
Радянський диктатор убитий між 1932 і 1933 до 7 мільйонів українців, то, що ні Гітлер, досягнута. Тепер Київ відмовляється повернутися до загін Москві


Предмет фотографії ABC :
Українська родина з органами своїх померлих дітей від голоду

Діти були залишені на околицях міст , якщо хтось може забрати . Тисячі людей загинули

Жах і збиток від Сталіна в Україні побили злочинів гітлерівських військ

Сталін образився з " kulakos " селян-власників українських

Всього за два роки , 1932 і 1933 року, помер від шести до семи мільйонів українців. Німецькі нацисти так і не вдалося так швидко, незважаючи на його промислово геноциду. Це було прискорити реквізиції всіх зернових в українських селян.

Це Сталін почав війну проти " селян-власників kulakos » , які насправді був проти всього населення. Голод знищив сільське населення і поширення в містах. У той час як мільйони загинули , СРСР експортував пшеницю. Я запросив британський чи французьких інтелектуалів , які повернулися в свої країни хвалячи хорошу їжу вони їдять в Україні ...
Італійський консул у Харкові Сержіо Граденіго писав у Рим :
"Все більше і більше селян , що протікають в місто , тому що у них немає надії на виживання. Принесіть дітям зліва покинутій в надії , що вони можуть бути збережені і повернутися в свої села , щоб померти.

Навесні 1934 людей загинули на вулицях в розмірі не мав часу , щоб прибрати їх.

Депортації придбала біблійних масштабів . Сотні тисяч селян були депортовані в колонізації програм Сибіру , в якому багато випадків смерті протягом першого року перевищив 70 %. Перед голод був майже ясно ' ucraniofobia "Сталіна .

Чистки інтелігенції підозрілого націоналізму призвело до скорочення міські еліти як прелюдії до жаху . Це було п'ять років до Великого терору Сталіна у всьому СРСР. З величезними ефектів в Україні .
І після Сталіна сталося сорок років диктатури і тиші . Ніхто не може думати в Європі , Америці чи Росії , що українці тепер беруть ручку назад у Москву.

Українці стверджують , з шести мільйонів мертвою в Голодомор , які є найбільшими жертвами Йосипа Сталіна.